Kāzu muzikanti . Kāzu muzikanti - Kāzu muzikanti -Andrea Bocelli - Sarah Brightman -Lorenco Bon - Lana Fracheska -- Jānis Stībelis -Jey Stever - Intars Busulis - Linda Leen -Simfonic Band -  String quartet | 7 Sky Entertainment - Rock 'n' Roll band - Diāna Pirags. GipsyMania

Kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c. Pilns serviss kāzu organizēšanā 

7 SKY event agency

Kāzu muzikanti

 

Andrea_ Bocelli for wedding booking 7sky

 

Andrea Bocelli

 

Enrique Iglesias

 

Enrique Iglesias
michael-buble for wedding booking 7sky Michael Buble

 

Lorenzo Bon

Lorenzo Bon

Itāļu izpildītājs un frontmens. Īstas emocijas kas atspoguļo izpildītājus no pagātnes , tādu kā : Frenks Sinatra , Barrijs Vaits , Lu Rojs , Rejs Čārls(Frank Sinatra, Barry White, Lou Rawls, Ray Charles) un daudzus citus , atgriezīs viņus pie dzievības , caur dziļu un daudzpusīgo Lorenco Bona balsi.

 

 

Jānis Stībelis


Mūzikants un dziedātājs Jānis Stībelis (Jey Stever) - tā ir brīnišķīga mūzika, neatkartojams izpildījums un vienmēr labs garastavoklis.

Spilgts izpildījums kopā ar city jazz band korperatīvā pasākumā, kāzās u.c

Visslavēnākas dziesmas, klasiskas kompozicijas un pārsteidzõšais arandžējums.

 

Linda Leen

Spilgta un neatkartojama izpilditāja Linda Lin (Linda LeeN). vissjaunākas dziesmas, ļoti plašs repertuārs un brīnišķīgs vokāls.

Linda LeeN ir netikai dziedātāja, bet arī daudzu savudziesmu autore. talantīga,skaista un burvīga zvaigzne.

 

Retro Glam Jazz Band 7sky

 

Retro Glam Jazz Band

 

Londonbeat booking 7sky

 

Londonbeat

Londonbeat – tas ir krāšņš muzikāls stāsts par Atlantikas pusi. Pievienojot R&B , Pop un Soul mūzikas stilu , muzikālais priekšnesums priekš publikas ar unikālu skaņu , pazīstamu visiem.

Galvu reibinoš lidojums deviņdesmito gadu singla “I’ve Been Thinking About You” kas ieņema pirmo vietu eiropas hit-parādes un pirmo vietu labāko simts singlu žurnālā Billaboard , atnesa muzikantiem vispasaules popularitāti.

Jaunākajā albumā “Back In The Hi-Life” Londonbeat ir gan deju kompazīcijas, un brīnišķīgas balādes. Pirmais singls noteikti ka netīšām kļuva kompazīcija “Where Are You” , jau no pirmajiem akordiem klausītāji sapratīs viņas izpildītāju.

 

 

Intars Busulis

Populārs dziedātājs un mūziķīs.
Repertuārā - ļoti dažāds džazu mūzikas krājums, kā arī pop-klasika.

Epatažais, talantīgs un neaizmirstamais- taču tādām jābūt mūsdienu izpilditājām

 

 

 

Violes Trio Melo-M

Ļoti aizraujošs un dažāds repertuārs- 80 hiti, pop mūzika, tautas mūzikaun klasiskas simfonijas.

Unikālas Melo-m izrādes,trio savieno akademisko mūziku ardinamiku un enerģiju kurair raksturīga rok koncertiem.

 

Сostumed string quartet

Оркестр на свадьбу 7sky

Simfonic Band

Next : Mākslinieki