Cartier Laulību gredzeni ir mūžīgās mīlestības un uzticības simboli -  laulību gredzens – „absolūtas mīlestības” simbols 

 

 

 

7 SKY event agency

Laulību gredzeni

Laulību gredzeni ir mūžīgās mīlestības un uzticības simboli, garants tam, divas mīlošas sirdis vienmēr būs līdzās viena otrai, vienmēr palīdzēs viena otrai gan priekos, gan bēdās, un nekad nešķirsies.

Vispazīstamākais laulību gredzens – „absolūtas mīlestības” simbols – Kartjē trīskāršais gredzens. Trīs gredzeni, kas savīti kopā no triju krāsu zelta: baltais zelts – personificē Draudzību, dzeltenais – Uzticību, rozā – Mīlestību.

Ekskluzīvi laulību gredzeni ir rotas, kas vienmēr būs modē. Viegli atpazīstama jūtu simbolika un neparasts dizains Jums garantē pastāvīgus komplimentus un apburošus apkārtējo skatienus. Parasti šādus gredzenus izgatavo pēc pasūtījuma. Ja esat izvēlējušies ekskluzīvus laulību gredzenus, pasūtiet tos jau iepriekš.

7 Sky konsultanti Jums palīdzēs izvēlēties laulību gredzenus, pastāstīs par piedāvāto gredzenu priekšrocībām un vērtību.

 

Black magic diamond
Laulību gredzens ar melno briljantu. Vienreiz ieraugot melno briljantu, tajā nav iespējams neiemīlēties. Melns, maģisks, juteklisks – gredzens ar šādu dārgakmeni apbur

 

 

 

Romantiskām būtnēm 
Reizēm liekas, ka Cartier juvelieri visu zina par meiteņu sapņiem un kaprīzēm. Šajos maigajos orhideju ziediņos iemiesoti visi sapņi, kurus ieskauj izkaisīti briljanti, rubīni, rozā safīri, granāti, kas iestrādāti rozā zeltā. Cena pēc pieprasījuma.

Mūžīgā cienītājiem - Cartier Trinity
Žan Kokto ir persona ar lielām mākslinieku fantāzijām, kura vēlējas sev neparastu gredzenu, bet vienlaicīgi ļoti vienkaršu gredzenu. Gredzens, kurš pašlaik skaitās Cartier klasika simbolizē „absulūtu mīlestību”, kura sastāv no trim komponentiem- draudzības, uzticības un mīlestības. Beigās- sanāca vienkārš grezdens, kurš sastāv no triem gredzeniem. Pirmais gredzens no platīnas-simbolizē draudzību, otrais gredzens no dzeltena zelta simbolizē uzticību, trešais gredzens no roza zelta- mīlestību. Gredzena cena no 780.00EUR.

 

 

 

No diviem un vairāk 
Meitenēm un viņu topošajiem vīriem, kas saprot briljantu vērtību, ir vērts pievērst uzmanību klasiskajiem gredzeniem, nenoliedzami, ar lielu – divu un pat vairāku karātu briljantu. Jāsaka, ka gredzens ar tādu akmeni ir ne tikai vienkārši skaists, tas ir apburošs, bez tam, tā ir vislabākā topošās ģimenes investīcija.