Rožu ziedlapiņas - Kāzu floristika - kāzu dekorēšana - kāzi dekori - kāzu noformēšana | 7 Sky Wedding

7 SKY event agency

Rožu ziedlapiņas
 

Jaunlaulāto apbēršana ar rožu ziedlapiņām – tas ir aizkustinošs rituāls, bez kura nevar iztikt nevienas kāzas. Ziedu lietus, kas simbolizē novēlējums jaunlaulātajiem ilgi un laimīgi dzīvot, mīlēt, papildinās svinību atmosfēru ar maigumu un romantismu!

 

 

7 Sky aģentūrā jūs kāzām varat pasūtīt rožu ziedlapiņas!

Saskaņā ar tradīciju, līgavaini un līgavu ar rožu ziedlapiņu lietu sagaida uzreiz pēc tam, kad viņus pasludināja par vīru un sievu – brīdī, kad viņi iziet no baznīcas vai laulību pils pēc laulības noslēgšanas, vai arī ekipāžai ierodoties svētku mielasta vietā.

Rožu ziedlapiņas tiek izdalītas visiem klātesošajiem, un katrs, kas piedalās šajā romantiskajā rituālā, šādā veidā jaunlaulātajiem vēl laimi. Īpaši efektīgi šīs brīdis izskatās (to noteikti vajag iemūžināt fotogrāfijās), ja ar maigo ziediņu lietu jaunlaulātos apber aizkustinoši bērni eņģelīši.

Izņemot rožu ziedlapiņu visizplatītāko izmantošanas veidu, rožu ziedlapiņas arīdzan kalpo kā rotājums daudzos citos gadījumos - ar tām nokaisa svētku galdus, un, protams, laulību ložu, līgavas izpirkšanas organizēšanas laikā ar tām norādot ceļu.

 

Next: Galdu, krēslu noformējums