Kāzu norises vietu un kāzu ēdināšanas. Restorāni un banketu zāles. Kāzu ēdināšana uz vasaras terases 7 Sky. Āra zonā kāzām jūrā - 7 Sky Terrace . Izbraukumu laulību reģistrāciju . Kāzu tortes un konditorejas izstrādājumi. Pilns serviss kāzu organizēšanā!

Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators. Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.
 

 

 

 

7 SKY event agency

Kāzu norises vietu un kāzu ēdināšanas

 

Rundale pils wedding 7sky

Pilis un muižas uz kāzām

Viskrāšņākā izvēle kāzām – pilis un muižas Latijā. Mežotnes pils , Dīkļu , Bīriņu , Igates , Jaunpils , Jaunmoku , Rundāles pils vai Mālpils muiža – neskaitāmas izvēles. Pašām burvīgākajām kāzām.

Dolder Grand hotel wedding 7sky Pilis, viesnīcas un villas Šveicē
Свадьба в Италии

Pilis, villas un viesnīcas Itālijā

France wedding 7sky

Manor, villas, viesnīcas French Riviera. Monako, Kannas, Saint Tropez

Свадьба в Версале 7sky wedding Versailles
Свадьба в Англии - Ирландии 7sky Pilis, viesnīcas Lielbritānijā un Īrijā
Pink Wedding Reception 7sky

Izbraukumu laulību reģistrāciju

Izbraukumu laulību reģistrācija - tā ir ne tikai oficiāla ceremonija ar reģistratūru, bet skaista brīvdiena piepildīta, apsverot sīkākās detaļās

Svinību vietas Latvijā

Labākās kāzu svinību vietas – muižas un pilis, viesnīcas un restorāni – kāzu svinību vietas jebkurai gaumei un budžetam.

Beach wedding 7sky

Laulību ceremonija un svinības Baltijas jūras krastā  Sky Terrace

Izsmalcināta kāzu vieta Jūrmalā. Vasaras terase - restorāns Sky kopējā platība 500 m2 pludmalē Jūrmalā 18 līnija - nodrošina vietu laulības reģistrācijai un banketu rīkošanai. Kāzas Jūrmalā, pludmalē – jūsu sapnis piepildas.

Kau vietas 7sky

 

Kāzu ēdināšana uz vasaras terases Sky

Jums jau ir vieta, kur jūsu kāzas notiks, bet vēl nav pieņēmusi lēmumu par kāzu virtuvi? Svarīgākais ir izvēlēties pareizo kāzu virtuvi. Mēs piedāvājam plašu izvēli izbraucanienu ēdināšanas atkāpšanās no klasiskās tradicionālās virtuves ar visvairāk izsmalcinātu ēdienu. Labākie pavāri – Latvijas pavāri.

open air wedding catering  анимационные станции 7sky

Kāzu tortes, sweet Macaron tower  & Candy Bar un konditorejas izstrādājumi

Ekskluzīvas kāzu tortes un konditorejas izstrādājumi - ir mākslas darbi. Labākie Latvijas konditori - dekorātori izgatavos burvīgus izstrādājumus jūsu kāzām.  Visvairāk unikālo kāzu toršu- garšīgas uzkodas un skaista apdare Candy Bar. (saldais bārs)