Galdu kreslu noformejums , kazu ziedu kompozicijas , galdu noformesanu svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c. 

7 SKY event agency

Galdu, krēslu noformējums
 

Viena no svarīgākajām neatkārtojama banketu zāles tēla radīšanas daļām ir galdu un krēslu noformēšana. Drapēšana ar dārgiem audumiem un kāzu ziedu kompozīcijas jebkurai telpai piešķir svinīgu atmosfēru, taču vēlamo efektu un kvalitatīvu darbu var sagaidīt tikai tad, ja pie lietas ķeras īsti dizaina profesionāļi. Tie, kuri strādā pie mums.

7 Sky aģentūrā jūs varat pasūtīt kāzu galdu un krēslu noformēšanu, kāzu zāles komplekso dizainu! Vienkārši griezieties pie mums, un ar jūsu kāzu dizainu strādās floristi un atzīti floristikas guru! Ņemot vērā jūsu vēlmes, noformējuma kopējo stilu un svinību dreskodu, viņi izstrādās ekskluzīvu kāzu dizainu, kurā būs noformētas visas vietas un laukumi. Uzaicināto krēslus apvīs dārgi ar krāšņām saspraudēm sastiprināti audumi. Uz grezniem galdautiem klāsies koši pušķi un kuplas kompozīcijas no dažādiem ziediem – sākot ar rudzupuķēm, līdz pat eksotiskām orhidejām. Kopējo zāles iekārtojumu papildinās krāšņi aksesuāri un dārgi trauki.

Pēc jūsu vēlmēm katra galda noformējums var būt unikāls - izveidots vienā stilā, taču atšķirīgs, piemēram, ar drapējuma toni.

 

Next : Kāzu zāles noformējums