svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi,  Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.

 

 

 

7 SKY event agency

Uguņošana, salūti

Uguņošana – tas ir vienkāršs un efektīgs paņēmiens, kā bagātinās jūsu kāzas, svētku atmosfērai piešķirt burvību! Viens no skaistākajiem skatiem, ko jel kad izgudrojis cilvēks, jau no sen seniem laikiem to rīko par godu tikai ļoti svarīgiem, īpašiem notikumiem un svinībām. Vai gribat sarīkot īsu, bet jaudīgu salūtu par godu jaunlaulāto ierašanās brīdim, vai bagātīgu ilglaicīgu uguns šovu – mēs jums noteikti palīdzēsim!

 

7 Sky jūs varat savām kāzām pasūtīt uguņošanu!

Mēs plašā sortimentā piedāvāsim daudzveidīgas pirotehnikas ierīces – no jaudīgām raķetēm, kuru sprādziena daudzkrāsainā cepure būs redzama vairāku kilometru attālumā, līdz ugunīgām strūklakām – lielisks celiņa noformējums, pa kuru uz banketu zāli dosies jaunlaulātie!

Uguņošana ir īpaši skaista, kad virs naksnīgās upes, spožie sprādziena pušķi atspoguļojas ūdenī, un ja jūs kāzām plānojat nomāt jahtu vai kuģi, tad salūts, kuru pēc vēlēšanās papildinās lāzeru šovs, kļūs par jūsu lieliskā vakara galveno numuru un naglu!

Uguns šova saviļņojošā fantāzija – tās ir ne tika spilgtas skatītāju emocijas, bet arī sarežģīts profesionālo pirotehniķu darbs. 7 Sky labākie tehniskie darbinieki veltīs visas pūles, lai uguņošana jūsu kāzās būtu neparasti skaista un droša.