svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi,  Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.

 

 

 

7 SKY event agency

Dizainera kāzu kleitas

 

Cik svarīgi, lai kāzu kleita būtu neatkārtojama, gluži tāpat kā Jūsu kāzu diena!
Kāzu dienā viena no svarīgākajām līgavas tēla detaļām – visskaistākā kāzu kleita. 
Veiksmīgi izvēlēts līgavas kāzu tērps izceļ viņas skaistumu, raksturu un tēlu. Taču jāatceras, ka kāzu kleitas izvēles uzdevums – viens no vissvarīgākajiem, sarežģītākajiem un rūpīgākajiem uzdevumiem.

 

7sky wedding Design Blumarine

Kur gan atrodas labākās kāzu kleitas?
Katru sezonu, kas noslēdzas modes skates, visi ar pamirušām sirdīm gaida kāzu modes skati. Pasaulē pazīstamākie dizaineri kā Lapidus, Ungaro, Nina Riči, Lakruā, Oskars de la Renta, Valentīns Judaškins un Vera Vanga tiecas radīt mākslas darbus ar nosaukumu „kāzu kleita”, un tad uz mēles sākas neaprakstāms skats, pasakainas darbības, īsta fērija, neparasti tēli, modeļi un silueti, kas iespaido skatītājus un mūsu līgavas, t.i. Jūs.

Vera Wang

&sky beach Wedding Vera Wang dress

Mēs piedāvājam plašu elegantu kāzu kleitu Vera Wang kolekciju, katra sieviete jutīsies kā svētku karaliene šādā kāzu kleitā. Izdarīt pareizo izvēli un radīt savu neatkārtojamo tēlu Jums ar prieku palīdzēs mūsu konsultanti.

 

7 Sky wedding floral Design Rodarte dress