7 Sky aģentūrā jūs varat pasūtīt ekskluzīvas piespraudes. Piespraude — līgavaiņa kāzu kostīma obligāta detaļa, neliela ziedu kompozīcija, kas ievietota uzvalka pogcaurumā, kas jaunlaulātā tēlam piešķir stilu, šarmu un eleganci. 
Neraugoties uz piespraudes šķietamo vienkāršību – šim nelielajam elementam jābūt izgatavotam ievērojot noteiktus noteikumus. 
 

7 SKY event agency

Piespraude

Piespraude — līgavaiņa kāzu kostīma obligāta detaļa, neliela ziedu kompozīcija, kas ievietota uzvalka pogcaurumā, kas jaunlaulātā tēlam piešķir stilu, šarmu un eleganci. 

Neraugoties uz piespraudes šķietamo vienkāršību – šim nelielajam elementam jābūt izgatavotam ievērojot noteiktus noteikumus. 
Īstu dizaina meistaru, mūsu labāko speciālistu, izpildījumā, līgavaiņa piespraude pārvēršas par īstu floristikas šedevru!

 

7 Sky aģentūrā jūs varat pasūtīt ekskluzīvas piespraudes!

Mūsdienu tradīcija izdaiļot līgavaiņa žaketi ar mazu buķeti ir radusies jau senos laikos. Laimīgos laulātos senajā Romā vainagoja ar ziediem, bet slāviem līgava nopina vainagu savam izredzētajam. Pašlaik vīriešiem kāzu dienā piestiprina ziedus uz žaketes.

Eiropā līgavaiņa ziedu piespraudi taisa no līgavas buķetes ziediem. Pat šobrīd līgava var turēt līgavaiņa buķeti savā ziedu pušķī un tikai pirms dzimtsarakstu nodaļas piestiprināt to pie līgavaiņa žaketes. Kas var būt vēl romantiskāk?

Tagad ar ziedu piespraudi kāzās var izdaiļot liecinieka, vecāku vai viesu apģērbu. Tādēļ līgavaiņa piespraudei ir ne tikai jāatšķiras no citām, bet arī jānes īpašs vēstījums. Tā var būt puķe, kas pirmoreiz dāvināta līgavai, vai vienkārši roze - kaislīgas mīlestības simbols.

Ziediem ir sava ziedu valoda un nes noteiktu nozīmi. Tādēļ izvēlaties ziedu piespraudi atkarībā no tā, ko jūs gribat sacīt savai iemīļotajai. Piemēram, krizantēma - nākamā vīra dzīvesprieka un godīguma etalons, orhideja saka, ka līgava ir neparasti skaista, hortenzija simbolizē vīrišķību un uzticību, bet efeja - uzticību.

Skaistu līgavaiņa ziedu piespraudi var uztaisīt no vienkāršiem lauku ziediem vai dziednieciskām zālēm. Īstenībā, zāles bieži izdaiļoja kāzas senājā Krievijā. Kumelīte nesa līdzi mieru un labestību, rozmarīns - uzticību, bet salvija - gudrību.

 

 Next: Kāzu kompozīcijas