Kāzu Pasaka - Pasaka par MĪLESTĪBAS MAĢIJU - Pasaka par AIZŅEMTO Princi - Pasaka par BRUŅINIEKU TURNĪRU - Kur atrast jūsu pasakai piemērotu PILI - Cik maksā PASAKA | 7Sky Event Agency    

Svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana - Telpu noformēšana un dekorēšana - Kāzu zāļu noformēšana, ziedi -  Kāzas un kāzu kleitas - vakarkleitas - kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.

 

 

 

7 SKY event agency

Kāzu Pasaka

 

Uzdevums, kuru līgavainis un līgava parasti uzdod profesionāliem kāzu pasākumu rīkotājiem, lielākoties ir viens: pārsteigt viesus ar plašiem un neordināriem šoviem. Bet svinību rīkošanu aģentūru un studiju pārstāvji apgalvo, ka pats svarīgākais – sarīkot svētkus līgavai, bet viss pārējais - pievienosies! Lūk, viens no kāzu svinību meistaru - 7 Sky - piedāvātajiem pasakainu kāzu scenārijiem. Mūsu pasakā Princis var būt kaprīzs un ietiepīgs, bet Karalis un Karaliene – izmantot interneta pakalpojumus.

 

„Nebaidieties sapņot un nebeidziet ticēt Pasakai, tad kādreiz tā noteikti ienāks katras īstas Princeses dzīvē! Un tajā viss būs pa īstam: gan Princis, gan balts zirgs, un kariete, un pils, un pilskungs un galminieki. Bet pats galvenais – Mīlestība – tajā būs obligāti! Tās ir jūsu kāzas, un tām ir tiesības būt tādām, par kādām jūs sapņojāt kopš bērnības!” 

Kā sacer PASAKAS

Reiz, pārskatot savus bērnības videoierakstus no atvadu pasākuma bērnudārzā, es pēkšņi sapratu, kāpēc mēs kāzas darām tik līdzīgas pasakām.

Jo no pašas bērnības mums tās stāsta, mēs tās spēlējam, un katru mazu meiteni dažādiem pasākumiem mīlošie vecāki apģērbj kā princesi. Rozā, baltas, krēmkrāsas kleitas, mirdzoši kroņi, lakādas kurpītes – kurai gan tās nav bijušas?

Un pat tad, kad kļūstam pieauguši un saprotam, ka pieaugušo dzīve nebūt nav pasaka, dvēselē mēs tomēr cenšamies kaut nedaudz padarīt mūsu dzīvi līdzīgu fantastiskam stāstam, bet pats galvenais notikums – kāzas – tam ir lielisks iemesls! Brīžus, kad meitene atkal varēs apģērbt to - „bērnišķo”- princeses kleitu, var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem: pēdējais zvans skolā, izlaidums institūtā, draudzenes laulības, un, visbeidzot, savas pašas kāzas! Un ja jau atkal tev uzvilkta princeses kleita, šādu dienu ļoti gribas pavadīt kā pasakā – burvīgā, vieglā, skaistā un noteikti ar laimīgām beigām! 
Tāpēc kad pāris, kas nolēmis mums uzticēt savu kāzu organizēšanu, stāsta par savām vēlmēm, vispirms, es vienmēr lūdzu līgavu raksturot šo dienu – kādu viņa to saskata, par ko sapņo.

Un ja dzirdu, ka viņa sevi saskata par „nedaudz Princesi”, saprotu, ir laiks atvērt pasaku grāmatu un izvēlēties pili.

Katrreiz mēs senās pasakas rakstām no jauna – kaut kur mums Princis kļūst kaprīzs un ietiepīgs, kurš nekādi nevar sev izvēlēties sirdij tīkamu Princesi, bet kaut kur mūsdienu Karalis un Karaliene, izmantojot vispasaules Interneta tīkla pakalpojumus, paši lemj par savu bērnu likteni.

 

Pasakai nav obligāti jābūt tieši, tieši tādai, kādu jūs to zināt kopš bērnības. Kad savienojas jūsu un mūsu fantāzija, nepastāv noteikumi un ierobežojumi.

7 sky wedding

Pasaka par MĪLESTĪBAS MAĢIJU


Reizēm mēs veidojam smieklīgus scenārijus, kā, piemēram, Gaļinai un Artjomam. Viņu noslēpumainais stāsts bija „Pasaka par trijām bultām”. Princis-līgavainis vienkārši laimēja savu Līgavu, pastaigājoties pa parku un piedaloties atrakcijā. Pirmie divi šāvieni bija, kā jūs saprotat, ne īpaši veiksmīgi – trāpīja vardei un lemuram, bet, lūk, trešā bulta, Kupidona bulta, trāpīja brīnišķīgajai Princesei, kas nejauši brauca garām savā karietē, pašā sirdī. Ciemiņi sirsnīgi smējās, kad vadītājs, viņš – arī mūsu atrakcijas vadītājs, aprakstīja vardes – varbūt arī Princeses, - labās īpašības. Viņai nevajag īpašu aprūpi, ēd maz un praktiski vienmēr klusē. Taču mūsu varonis tomēr nolēma riskēt un izšaut otrreiz, bet pēc tam – trešo, bet pēc tam, - svinēja kāzas!

 

 

Pasaka par AIZŅEMTO Princi

Reizēm Prinči ne pārāk vēlas un var piedalīties mūsu un princeses plānos – viņi pārlieku daudz strādā, mēģinājumu laikā vienmēr ir aizņemti, un ir gatavi parādīties pilī tikai vajadzīgajā laikā. 
Tā vien liekas, ka šajā gadījumā pasaku nav iespējams padarīt par īstenību, jo lai sagatavotu šovu, nepieciešami abi tā galvenie dalībnieki. Uzdrošināšos apliecināt – izeja tiks atrasta! Nedomājiet, ka līgavas un līgavaiņi pa naktīm mācās savas lomas, mēģina, pielaiko kostīmus, - protams, ka nē!

Mūsu darbs, kāzu organizatoru darbs, - izdarīt tā, lai visas „garās” lomas nospēlētu profesionāli aktieri, bet jaunlaulātie parādītos tikai visspilgtākajā kulminācijas brīdī un nostātos savu viesu priekšā kā īstas kronētas būtnes. Piemēram, Antonam, ļoti aizņemtam cilvēkam, un Oksanai, viņa brīnišķīgajai gaišmatainajai Princesei, mēs izvēlējāmies pasaku „Dusošā skaistule”, kur Līgavai uz laiku nācās vien izlikties aizmigušai, bet viņam, kā zināms, savlaicīgi viņu ar skūpstu pamodināt. To viņš arī ar vieglumu izdarīja, gluži kā īsts Princis!

  

Pasaka par BRUŅINIEKU TURNĪRU


Taču gadās arī pilnīgi pretēji: Līgavainis un Līgava gan paši grib piedalīties pasakainajā scenārijā, gan plāno iesaistīt viesus, reizēm pat bez viņu ziņas. Tas notiek tad, kad visi viesi viens otru jau sen pazīst, ne vienu vien reizi kopā ir līksmojušies, un vienmēr ir gatavi aušoties cik tik tīk, - tikai uzaicini. Vēl vienai Princesei – Oksanai un viņas Princim mēs organizējām īstu bruņinieku turnīru. Viesi tikai pirms svētku sākuma saņēma savas lomas, taču ātri ietērpās sagatavotajos kostīmos un ar patiku cīkstējās par brīnišķīgās Princeses roku, kamēr viņus uzvarēja īstais Bruņinieks, - tikai viņai paredzētais! Kā jau „īstas” pasakas, arī mūsējās beidzas ar „brangu mielastu”, kur ēdienus ne saskaitīt, un līst vīna upes. Galma āksti, magi un muzikanti izklaidē kaimiņu karaļvalsts viesus, kas pulcējušies pēc Karaļa pavēles un pašu gribas

 

Kur atrast jūsu pasakai piemērotu PILI?


Pasakas tēmai jābūt ieturētai no sākuma līdz galam, sākot no ielūgumiem, beidzot ar aktieru un muzikantu kostīmiem. 
Taču pats galvenais – vietas, kurā norisināsies „pasakainie” notikumi, izvēle un dekorēšana. Nedaudz konkrētāk pastāstīšu par tām vietām, kurās mūsu Pasakas īstenojas dzīvē. Daudzas no tām notiek Latvijā – Rundāles, Igates, Mežotnes, Jaunpils, Jaunmoku, Bīriņu pilī; daudzas – ārpus mūsu valsts robežām – Itālijā, Francijā, Dānijā u.c. valstīs.
Tās ir valstis, kuru teritorijās un apkaimēs saglabātas un restaurētas greznas viduslaiku pilis, lai labprāt un izdevīgi tās piedāvātu svinīgu ceremoniju rīkošanai. Kāzu izmaksas šajās pilīs nav pārmērīgas - parasti tā ir simboliska paša restorāna zāles nomas maksas summa vai vienkārši jūsu apmaksāti numuri visiem un banketa izmaksas. Viss pārējais – gluži kā pie mums Latvijā, bet reizēm arī lētāks!

 

 

Cik maksā PASAKA?



Viss kāzu budžets 30—40 viesiem uz divām naktīm ar viesiem īstā viduslaiku pilī gan Latvijā, gan arī vairākās Eiropas valstīs, var būt tikai zemāks par nomas maksu un ēdienu jebkurā no Rīgas restorāniem! Tamdēļ nebaidieties, ka jūsu sapņi par pasakainu interjeru var tikt sadragāti pret finansiālo rifu. Nenoliedzami, daudz kas ir atkarīgs no jūsu izvēles niansēm, taču ne velti pilis mēdz būt dažādas, pielāgotas dažādām gaumēm un iespējām. 
Protams, ka pastāv restorāni, viesnīcas un dažādi atpūtas kompleksi un daudz, daudz citu vietu, kuras mēs uz vienu vakaru varam pārvērst par Pili, gluži kā feja, pamājot ar „burvju nūjiņu” un izveidojot fantastiskas dekorācijas...


Vienalga būs pasaka!!!

 

Rakstu sagatavoja žurnālists V. Marahovskis sadarbībā ar aģentūras 7 Sky direktoru laikraksta, „Telegraf”