svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi,  Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.

 

 

 

7 SKY event agency

Ūdens pīpes istaba

Austrumniecisks baudījums īsteniem cienītājiem: aromātiska ūdens pīpe – leģendām apvīts senatnīgs smēķēšanas paņēmiens, kas mūsu valstī pēdējo gadu laikā kļuvis neticami populārs.

 

 

 

Ja jūs vēlaties, lai jūsu kāzās būtu neliela miera ostiņa, kuras smalkajā gaisotnē viesi varētu baudīt labāko ūdens pīpi – griezieties pie mums!

Katrs var izvēlēties ūdens pīpi atbilstoši savai gaumei – ar pienu, dižciltīgu vīnu, konjaku vai avota ūdeni. Vienkārši griezieties pie mums, un jūsu kāzās būs austrumu valdnieku cienīga ūdens pīpes istaba!

Earthy pīpes ir ļoti kvalitatīvas ūdenspīpes ar mūsdienīgu dizainu. 
Šeit bez pūlēm atradīsi sev piemērotu pīpi. Izvēle ir liela, taču lēmuma pieņemšana ir ļoti vienkārša – vari būt drošs, ka tas modelis, kurš tev patīk vislabāk, ir domāts tieši tev. Pīpes atšķiras tikai pēc dizaina, kvalitāte tām visām ir vienādi lieliska.

Spacey pīpes turpretim ir kvalitatīvas nākamās paaudzes pīpes ar pilnīgi novatorisku, mūsdienīgu dizainu. 
Šīs ūdenspīpes lieliski iederas ļoti stilīgā mājoklī. Arī šīs pīpes citu no citas atšķir vienīgi dizains, no kvalitātes viedokļa tās iemieso to labāko, kas pieejams.