svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi, Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c. kāzu torte  

7 SKY event agency

Pasākumu tehniska apkalpošana

 

Cik svarīgi visu ņemt vērā pasākuma sagatavošanā. Kur izvietot skaņas aparatūru, lai viesi dejotu bez papēžu trokšņa un sarunātos nepārkliedzot mūziku, kur ņemt iekārtas atklāta laukuma apsildei, cik lielu skatuvi uzstādīt un, kur atrast kvalificētu video-operatoru?
Šos un daudzus citus jautājumus palīdzēs Jums atrisināt kompānija 7 Sky.
Mūsu kompānijā strādā labākie profesionāļi, tas nozīmē Jūsu svētki – drošās rokās.
 
 

LED ekrāna noma, LED dejasgrīdas noma 

7 Sky piedava LED ekrānus un dejasgrīdu nomā.
LED ekrāns piešķirs dizainu Jūsu pasākuma vizualizacijai, nodrošinās pasākumu tiešajā translācijā, demonstrēs jau iepriekš safilmētus materiālus, translē prezentācijas, reklāmas klipus no datora, kā arī attēlos dažādus statiskus vai dinamiskus fonus.

Tentu un telšu noma 

7 Sky piedāvā tentu, kā arī telšu un tenta konstrukciju nomu. Mūsdienīgi, viegli un stingri tenti, teltis un tenta konstrukcijas viegli saliekamas un nodrošinās Jūsu svētku veiksmi neatkarīgi no laika apstākļiem.

Skatuve gaisma specefekti noma 7skyevent

Skatuves konstrukciju, gaisma un skaņa aparatura noma
Skatuve, tas ir loģisks un vizuāls jebkuru svinību centrs un no tās pilnvērtīgas tehniskās apgādes tieši atkarīga pasākuma veiksme! Skatuves konstrukciju montāža, salikšana, uzstādīšana, tehniskais nodrošinājums.

Gaismas noformējums, tas ir galvenais vizuālais svinību elements, kuru izvēlēties un noregulēt nepieciešams ļoti rūpīgi.
Skaņa iekārtas — ļoti svarīga jebkura koncerta, izrādes sastāvdaļa un no tās prasmīgas izvēles un apkalpošanas atkarīga visu svinību veiksme

 

Pasakumu Videofilmēšana
Jebkura mēroga profesionāla pasākumu filmēšana, labākās operatoru komandas, montāža un specefekti!
Pasakumu Fotografēšana
Labākie fotogrāfi, krāsainākie un spilgtākie kadri, kvalitatīva fotogrāfiju apstrāde. Jūsu svētku momenti paliks Jūsu atmiņā ilgus gadus!
Inventara noma 7sky

Inventāra noma

Mums ir viss: ekskluzīvie trauki,galdauti.Krēslu pārvalki, banketu svārki, dvieļi, mēbeles, lustras, svečturi, sildītāji, strāvas ģeneratori, pārnēsājamie gaisa kondicionētāji, tematiskās kopas un klasiskās ainavas