Kazu floristika, ziedi, līgavas pušķi, vīriešu piespraudes, galda dekorācijas no ziediem, mašīnas dekori, ziedi matos, ziedlapiņas, rozes, telpu noformēšana,floristika

7 SKY event agency

Kāzu noformējums ar ziediem

Ziedi – tie ir dzīvi dārgumi. Visgaišākajos mīlestības svētkos ieskaujiet sevi un Jums tuvus cilvēkus ar brīnišķīgiem ziediem!

Grūti iedomāties citu kāzām piemērotāku noformējumu kā ziedi. Aizkustinošs maigs mīlestības simbols - noformējums ar dzīvajiem ziediem lieliski papildinās šo gaišo dienu, piešķirot atmosfērai svinīgu romantiku.

Kāzu noformējums ar ziediem 7skydesign 7skyevent

Kāzu noformējums ar ziediem 7skydesign 7skyevent

 

Kazu ziedi 7sky

Kazas 7sky

7 Sky aģentūrā jūs varat pasūtīt kāzu noformējumu no dzīvajiem ziediem!

Banketu zāle pārvēstīsies par burvīgu dārzu - sienas apvīs dzīvo un augstas kvalitātes mākslīgo ziedu virtenes, uz grīdas tiks novietoti grozi ar ziediem, galdus rotās visneatkārtojamākie pušķi un kompozīcijas, bet īpaša uzmanība tiks pievērsta jaunlaulāto vietām – aiz viņiem pletīsies veselas ziedu arkas.

Kazu floristika

 

Mūsu floristi izveidos neticami skaistu, karalisku un neatkārtojamu līgavas pušķi, un kopā ar tā toni saskanēs līgavas māsu pušķi! Kāzu automašīna arī tiks ietērpta svētku rotā – greznā un uzticamā, lai maigās ziedlapiņas nenobirtu ātra brauciena laikā!

Īstenojot dzīvē visas jūsu vēlmes un realizējot savas ģeniālās idejas, mūsu labākie speciālisti pārvērtīs visu kāzu ārējo veidolu, padarot jūsu svinības spilgtas, romantiskas un neizmirstamas!

 

Reportāžas no pasākumiem   no  pasākumiem  

 

 

 

Next : Ziedu arkas

Cenas