Jaunā Gada un Ziemassvētku sagaidīšana ģimenes 2024 Ziemassvētki un Jaunais gads 2024

ziemassvētku pasakumam

 

7 SKY event agency

Jaungada Balle 2024

Paši spilgtākie un aizraujošie Jaungada scenāriji, lieliskās izrādes un grezna Jūsu svinību rīkošanas vietas dekorēšana. Jaunā Gada un Ziemassvētku sagaidīšana ģimenes, radu un draugu lokā. Jaungada izklaides pasākumu plaša izvēle visai ģimenei un pati burvīgākā Jaungada nakts pilī.

 

Jaungada Balle Šveicē, Cīrihē - The Dolder Grand Hotel 5*

Privātas svinības un Jaungada balle Šveicē - Cīrihē

viesnīcā The Dolder Grand Hotel 5* DELUXe

The Dolder Grand

Veicot populārāko pasaku satura analīzi, ātri vien noskaidrojās, ka brīnumi visbiežāk notiek tajās vietās, kurām piemīt noteikts īpašību klāsts:

Pirmkārt, pils - nevis parasta pils, bet pils ar īstiem torņiem, terasēm, zālēm, slēptām istabām, tumšiem gaiteņiem un stūros paslēptiem dārgumiem. Otrkārt, mežs ar dažāda līmeņa biezokņiem un, noteikti, savvaļas dzīvniekiem. Treškārt, kalns - augstums atvieglo fantāzijas lidojumu, paceļ to virs aviolīniju regulāro lidojumu iemītajām taciņām.

Šveicē, skaisto ainavu zemē, augstāk norādītajam aprakstam atbilstošu vietu nemaz nav tik daudz: Eiropas vispārējā uzplaukuma laikā, "pasakainās" attīstības periodā, Šveices iedzīvotāji bija aizņemti ar reliģiskās domas un pulksteņu mehānismu attīstību. Atgūt nokavēto nolēma vien XIX. gadsimta beigās, kad tika uzcelta viesnīcas The Dolder Grand pils, kas izskatījās gluži kā no pasakas. Pils tuvumā ir milzīga slidotava un liels Zoodārzs, ar kuru īpaši lepojas: tas atbilst visiem cilvēka dzīves līmeņa augstākajiem standartiem - katram dzīvniekam ir nodrošināti viņa izcelsmes vietai atbilstoši apstākļi, ņemot vērā visas klimatiskās nianses, bet pašu dzīvnieku ir tik daudz, ka tie veido jūtamu daļu no Cīrihes iedzīvotāju skaita.

No kalna, kuru apskauj The Dolder Grand, paveras pasakains skats, it īpaši skaidrā ziemas dienā, kad pilsēta ir sniega klāta. Vai ziemas vakarā, sēžot visiem vējiem pieejamā džakūzī grandiozajā SPA centrā, var skaitīt gaismas, kas kustās kalna pakājē kā jāņtārpiņu specvienība. Viesiem par skaudību, jau kopš 1899 gada šo idilli nepārtraukti vēro galvenā pilns torņa sargi - divi flegmātiski, apaļīgi rūķi. Šie skati ir mājīgo luksusa klases numuru, kas aprīkoti ar lieliem panorāmas logiem, dekora centrālais elements: atverot aizkarus, pie labiem laikapstākļiem, cilvēks saprot, ka visa telpa ir organizēta ap šīm fantasy žanra 3D filmai raksturīgajām ainavām.

Pēc The Dolder Grand apjomīgās rekonstrukcijas skaisto viesnīcas ēku ieskauj divi spēcīgi jaunā korpusa spārni, kurus projektēja sera Normana Fostera arhitektu birojs. Rodas iespaids, ka jaunie korpusi  sargā vēsturisko ēku no meža un ir uzradušies no pavisam citas pasakas, bet burvestības ziņā tie nemaz nepiekāpjas eklektiskajam senajam šalē. Kā jau Fosteram pieklājas, šeit viss ir izpildīts noapaļota minimālisma stilā, tomēr maigajos garo, pustumšo gaiteņu līkumos slēpjas kaut kas zili-samtains, Deivida Linča filmām raksturīgs. No citas pasakas un The Bar apgaismojums: elektriskās sveces te ir kā iekārtas gaisā ar neredzamām trosēm, gluži kā brīnumainās gaismiņas, kas vizuļo zem Cūkkārpas lielās zāles gotiskajām velvēm.

Mazāk acīmredzamas norādes var pamanīt nesteidzīgi pastaigājoties pa milzīgo The Dolder Grand teritoriju, pastaigas laikā apskatot muzeja cienīgu mākslas kolekciju, kas ir izkliedēta pa abām ēkām un tuvumā esošajiem zālājiem. Iesakām paņemt planšetdatoru ar īpašām mākslas aplikācijām reģistratūrā un izvēlēties maršrutu gleznu oriģinālu un Salvadora Dalī, Pissaro, Endija Vorhola, Demjēna Hērsta, Takasi Murakami instalāciju apskatei, kas lieliski iederas viesnīcas telpu un numuru interjeros. Reģistrācijas laikā viesus sagaida Endija Vorhola "Lielā retrospektīvā glezna", kas iepazīstina apmeklētājus ar izsmalcināto pop-art pasauli.

Tomēr, pati pasakainākā viesnīcas vieta ir The Restaurant, kuru veidojis Haiko Niders un kura 2 Michellin zvaigznes kalpo par ceļvedi tiem, kas sagaida no Šveices virtuves ko vairāk par fondjū un raklē. Restorāns atrodas bijušajā spēļu istabā, par ko liecina griestu izsmalcinātais raksts, bet pieeja ēdienam un tā pasniegšanai papildina rotaļīgo antikvārās zāles noskaņojumu, kas ir pārklāta un piepildīta ar guvumiem no lielākajām izsolēm. Kā gaismas avots šeit tiek izmantots spīdošs aplis galda virsmā, bet mitrās salvetes tiek pasniegtas tā, ka var nodomāt, ka tās ir amuse bouche, bet izdomas bagātajiem komplimentiem no šefpavāra, liekas, nav beigu.

Ja pirmā lieta, ko iemāca bērnam, ir sekot visam, ko viņš liek mutē, tad talantīgais un modernais šefpavārs ar neapvaldāmu iztēli aizsūtīs pieaugušo atpakaļ bērnībā. Nav vērts mēģināt uzminēt kas atrodas uz šķīvja, ir vienkārši jāpaļaujas uz to cilvēku, kas slēpjas aiz virtuves durvīm, un atslābināties, saņemt savu negaidīto atklājumu devu, kas izrādīsies pavisam atšķirīga no pamatēdieniem.

Izsmalcinātām svinībām bērniem un pieaugušajiem, 7 Sky Event Agency piedāvā saviem klientiem The Dolder Grand Hotel.  Pasaules līmeņa zvaigznes, Eiropas labākie mākslinieki, interaktīvi priekšnesumi, pasakainas un modernas dekorācijas kopā ar perfektu apkalpošanu padarīs jebkuras svinības par neaizmirstamām.

Plaši korporatīvie pasākumi, lieliskās pieņemšanas un balles, kas tiek organizētas The Dolder Grand, atstās iespaidu pat uz visizmeklētāko publiku.

Jaungada Balle Šveicē, Cīrihē - The Dolder Grand Hotel 5*

7 Sky Event Agency piedāvā krāšņu Jaungada Balli viesnīcā The Dolder Grand, kas ir slavenu politiķu, uzņēmēju un kultūras pārstāvju tikšanās vieta, pasaulē skaistāko Jaungada salūtu var redzēt tikai no The Dolder Grand terases.


Jaungada programma:

Izmitināšana no 2023 gada 30 decembra līdz 2024 gada 2 janvārim.

Izmitināšana uz 2 naktīm

1 Jaungada brokastis

1 vēlās brokastis restorānā

1 ielūgums uz krāšņo Jaungada Balli Balles zālē

4 ēdieni no Jaungada vakariņu ēdienkartes

Iespēja izmantot Dolder Grand SPA (4000 m2)

Organizēti: Transfēri, Stilisti, Šoperi un Koordinatori visās valodās

Īpaši piedāvājumi no Cartier

Cena: 8000.00 EUR vienai personai

Pasūtot korporatīvo piedāvājumu uz 10 personām atlaide 10%

 

 

Jaungada balle muižā (Latvijā)

Neatkārtojamā romantika, lieliskas Jaungada izrādes (priekšnesumi), greznas dekorācijas, bagātīga ēdienu izvēle Jaungada vakarā un labākie vīni. Pāži sagaida viesus un pavada uz zāli, eleganti sulaiņi, muižas kalpi, galminieki pavada viesus visa Jaungada vakara garumā. Pati pasakainā Jaungada nakts – īsta burvestība un pārvērtības sagaida viesus pilī Jaungada vakarā. Grezna uguņošana par godu Jaunajam 2024 Gadam. Konkursi un dāvanas viesiem: vislabākā maska un labākais kostīms.

Dress kods: karnevāla kostīmi un maskas.

Cena: 25 000.00 EUR      līdz 35 cilv.

Latgale Christmas 7skyevent

 

Rezervācija:  +371 27020575 vai pa e-pastu : info@7sky.lv