Ziemassvetku Jaungada tortes. Davanu grozi. Salatetis. Ugunosana. Ziemassvetku davanas

7 SKY event agency

Jaungada un Ziemassvētku dāvanas

 

Dāvanu grozi
Jaungada dāvanu izvēles lielisks risinājums – ekskluzīvs Jaungada dāvanu grozs! Skaisti noformēta, garšīga un oriģinālā dāvana Jūsu kolēģiem, partneriem, draugiem un radiem.
Ziemassvētku un Jaungada tortes , Ziemassvētku un Jaungada tortes , Ziemassvētku un Jaungada tortes Ziemassvētku un Jaungada tortes
Grezna un garšīga svētku torte – desertu karalis svētku galdā! Obligātais punkts jebkuru svinību ēdienkartē ir torte, bet ja to pagatavoja speciāli Jaunajam Gadam, tā ir divreiz svarīgāka. Tie ir pirmie saldumi Jaunajā Gadā, un jo garšīgāki un skaistāki tie ir, jo garšīgāks būs viss deserts tuvākajos 12 mēnešos!
Salatētis birojā , Salatētis birojā , Salatētis birojā , Salatētis birojā

Salatētis birojā

Dāvināt Jaungada dāvanas lietišķajiem partneriem ir ne tikai laba tradīcija vai laipns žests, bet arī patiesās uzmanības simbols, iespēja nostiprināt korporatīvus sakarus. Savukārt, izdarīt lielisku dāvanu nozīmē ne vien rūpīgi to izvēlēties, izpildīt Jaungada noformējumu, bet arī skaisti to pasniegt saņēmējam.

Salatētis pa logu! , Salatētis pa logu! , Salatētis pa logu!

Salatētis pa logu!

Oriģināls pārsteigums ir tāpēc oriģināls, ka tiek īstenots neparastajā ceļā, bet gan īpaši. Rezervējiet Salatēti pa logu!

Ziemassvētku un Jaungada noformējums, Ziemassvētku un Jaungada noformējums, Ziemassvētku un Jaungada noformējums Ziemassvētku un Jaungada noformējums
Spilgta, krāsaina Jaungada floristika. Grezni elementi Jūsu mājas vai biroja dekorēšanai Ziemassvētkiem un Jaunajām Gadam! Uzdāviniet tuviniekiem mīlestību, uzmanību un skaistumu!

Uguņošana un uguņošanas raketes Ziemassvētkos un Jaunajā Gadā

Ziemassvētku pirotehnika, Pirotehnika, Uguņošana, Salūts, Svētku uguņošana. Pirotehniskās baterijas un citi uguņošanas piederumi Ziemassvētkos un Jaunajā gadā, Uguņošanas pasākumu organizēšana, svētku Salūts!
Mūsdienās uguņošana ir prestiža lieta. Tā it grandioza vakara kulminācija, kas piešķir pasākumam nozīmīgumu un krāšņumu. Tas ir mirklis, kas saglabājas atmiņā vēl ilgi.