Uguņošanas Jaungada naktī, Pirotehniskie uzraksti

7 SKY event agency

Uguņošanas Jaungada naktī

Salūts Ziemassvētkos un Jaungada naktī ir patīkama tradīciju, bez kuras ir grūti iedomāties ziemas galvenos svētkos. Gaidot Ziemassvētku vai Jaungada svinību pasākumu, iztēle uzbur spilgtus, fantastiski skaistus salūtus un nepārtraukti mainīgus attēlus debesīs.

7 Sky event agency piedāvā lielisku salūtu Jaungada nakts, Ziemassvētku, Vecgada vakara vai jebkuru citu ziemas svētku svinībās. Mēs piedāvājam salūtu, kas paliks atmiņā kā lieliska garastāvokļa sprādziens, atstās satriecošu iespaidu un krāsainas atmiņas!

Pasūtiet svētku salūtu - Jūsu spilgtāko pārsteigumu tuviniekiem un draugiem - zvanot pa tālruni 27020575 vai rakstot uz mūsu epastu.
 

Salūtus var izšaut no 50m līdz 300m augstumā un tie rada neparasti krāšņas vairāklīmeņu gleznas.

Uguņošana cenas: 100.00 EUR/1min, 300.00 EUR/3min, 500.00 EUR/5min, 700.00 EUR/10min, 1200.00 EUR/14min.

Uguns Šovs

Vēlaties pārsteigt tuviniekus un draugus vēl vairāk? 7 Sky event agency piedāvā neaizmirstamu uguns šovu Jaungada vai Ziemassvētku svinībām. Spilgts, krāsains uguns šovs ir lieliska dāvana svinībās.
Uguns šovs Jaungada svinībās ir lielisks veids izdaiļot svētkus, pavadīt veco gadu un sagaidīt Jauno gadu, radot lielisku noskaņu gan sev, gan radiniekiem.

Video link 

Sasniegt vēlamo atmosfēru palīdz tematiskā Jaungada mūzika. Mākslinieki uzstājas krāšņos, Jaungada svinībām atbilstošos, tērpos. Jūs varat izvēlēties Ugunīgu Salaveci, Sniegbaltīti, Santa-Klausu un Rūķus, kā arī aizejošā gada simbolus.
Dejas ar uguni, uguns izpūšana, ugunīgu priekšmetu griešana un ugunīgais šova beigu priekšnesums iepriecinās Jūsu viesus un radīs patiesi ugunīgu atmosfēru Ziemassvētku vai Jaungada svinībām.
Uguns šovā piedalās no 4 līdz 12 cilvēkiem.
Priekšnesuma ilgums: no 12 līdz 20 minūtēm.

 

Pirotehniskie uzraksti

Kopā ar ugunīgo šovu Jaungada vai Ziemassvētku svinībās mēs piedāvājam tematiskās uguns figūras:
Pirotehniskie Uzraksti:
"2024", "Laimīgu Jauno Gadu!", "Priecīgus Ziemassvētkus"
Pirotehniskas egles, sniegpārslas un citi elementi.

Aizvadiet ziemas svētkus spilgti un, lai jaunais, 2024. gads, dāvā Jums tikai prieku un smaidus!