pasākuma programma katru reizi ir atšķirīga – skatītājus izklaidē Latvijā populāri mūziķi, akrobāti, dejotāji un vakara vadītāji.

7 SKY event agency

Starptautiskais uguņošanas festivāls

Uguņošanas festivāls “Uguns Paparde”

Partneris 7 Sky - Petarde Ltd -organizētais Baltijas valstu uguņošanas festivāls ,,Uguns Paparde” nu jau ir kļuvis par ievērības cienīgu un gaidītu pasākumu. Festivāla aizsākumi meklējami 1996.gada vasarā, kad pirmais festivāls tika svinēts Ogrē. 

Lai visiem Latvijas iedzīvotājiem būtu iespēja redzēt krāšņo uguns šovu debesīs, festivāla norisei katru gadu tiek izvēlēta cita pilsēta. “Uguns Paparde” jau apciemojusi Ogri, Ikšķili, Mežaparka Lielo estrādi Rīgā, Rēzekni un Valmieru.

Arī tad, ja esat jau apmeklējis festivālu “Uguns Paparde”, nāciet atkal, jo pasākuma programma katru reizi ir atšķirīga – skatītājus izklaidē Latvijā populāri mūziķi, akrobāti, dejotāji un vakara vadītāji.

Nemainīgi saglabājas ārvalstu un Latvijas valstu pirotehniķu sacensības par labāko uguņošanas kompozīciju mūzikas pavadījumā. Uguns un mūzikas mijiedarbība rada iespēju skatītājiem sniegt spilgtu emocionālu pārdzīvojumu un parādīt uguņošanas skaistumu. Tāpat neizpaliek arī dienas pirotehnisko efektu demonstrējumi un uguņošanas šovs.

Фестиваль Фейерверков в Латвии

 

Next: Burleska šova martini glazē