Drapējums no auduma.  Floristikas noformējums.  Svētku dekorāciju izgatavošana un uzstādīšana.  Galdu, krēslu noformējums. Drukas produkcija, ielūgumi, suvenīri
Tortes, konditorejas izstrādājumi  Šokolādes strūklaka. Projekciju iekārtu noma
Skatuves konstrukcijas, gaismas noma, skaņa noma Videofilmēšana, fotografēšana. Banketa krēslu un krēslu pārvalku noma  Galdu (sēdgaldu, stāvgaldu), galdautu, galda svārku noma  Laternu, svečturu noma un sveču risinājumi. 

Galdautu noma, dekorāciju noma, galda dekori, galda dekori, dzīvžogi ,mēbeļu noma, galda dekori. Krēslu Pārvalku Noma - Iznomājam elegantas dekorācijas. Krēslu Pārvalku Noma, Krēslu Pārvalku Noma, Krēslu Pārvalku Noma, Krēslu Pārvalku Noma, galdautu noma, trauku noma. 

www.7skyrent.lv  galdautu noma, dekorāciju noma, dzīvžogi, galda dekori,, galda kartes,mēbeļu noma 

7 sky tematiska dekorēšana 

ziemassvētku dekori, dekorāciju noma, galda dekori, galda kartes, galdautu noma, ziemassvetku dekori, dzīvžogi, mēbeļu nams, mēbeļu noma, auduma salvetes, 

Svētku dekorēšana; kāzu ceremonija; bērnu svētki; dekori; dekoratīvie materiāli; svētku noformēšana, privāto un korporatīvo pasākumu dekorēšana, reklāmas

 ,<7 sky kāzu dekorešana
7sky Kāzu floristika
Dekorēšana ar audumu
Ceremonijas vietas noformēšana ar ziediem

  7sky  

kāzu dekorešana

krēslu pārvalku noma ar dekoratīvām lentām dažādās krāsās, galda svārku noma, svečturu noma;
ziedu kompozīcijas;
zāles sienu drapēšana un dekorēšana;
griestu drapēšana;
ceremoniju zāles drapēšana un dekorēšana ar ziediem;
izbraukuma laulību ceremoniju vietas dekorēšana.
tematiska dekorēšanā  kāzu floristika

Fasāžu, interjeru, atsevišķu (lielu un mazu) objektu dekorēšana (rotāšana, noformēšana) jautriem svētkiem vai svinīgam pasākumam ir radošs process, kurā jāņem vērā daudz faktoru: notikuma raksturs, esošais objekta stils, klimatiskie apstākļi, pasūtītāja gaidas  

   7 Sky, 7S, 7sky wedding,7 sky entertainment, 7sky management ?,

7 SKY event agency

Svētku dekorēšana

7 Sky rada svētku atmosfēru un piedāvā Jums profesionālu jebkuru telpu dekorēšanu svinīgiem pasākumiem: kāzām, korporatīviem pasākumiem, banketiem, Jaungada svētkiem, izstādēm. Jūs vēlaties izvēlē apstāties pie svētku noformējuma ar floristiku vai drapējumiem?

 

Dekoratīvie audumi pārveidos pat visvienkāršāko laukumu – tas ir netradicionāls un ļoti interesants noformējuma veids. Neierobežotas audumu un aksesuāru, tekstūras un nokrāsu kombinācijas iespējas, kas var izmainīt jebkuras telpas interjeru līdz nepazīšanai.
7 Sky Dizaineri priecāsies piedāvāt Jums šos un daudzus citus dekorēšanas variantus. Katru pasūtījumu pavada individuāla speciālistu konsultācija, kam ir pieredze visdažādākajās telpās: jūras krastā un muižas, birojos un izstāžu centros, banketa zālēs un veikalos.

 

Kāzu dekorēšana
Kāzu dekorācijas un kāzu noformēšana
Kāzu floristika
Dekorēšana ar audumiem
Ceremonijas vietas noformējums & baznīcas noformējums kāzām
Pop-up kāzu noformēšana

Telpu dekorēšana ar audumiem

Audums telpai ļauj uzdot jebkuru tēlu, laikmetu, noskaņojumu un individualitāti. Galu galā, vai Jums prātā nenāk vārds “greznība”, kad Jūs redzat bagātīgu austrumu un eiropiešu pils drapējumu?
7sky gaismas sistemas

Gaismas dizaina sistēmas 

Gaismas dizains. Piemājas teritoriju (celiņi, koki, krūmi, puķes), verandu un balkonu izgaismošana; Ēku izgaismošana (konturēšana) vai koku izgaismošana parkos un ielās; Estrādes skatuves dekoratīvā noformēšana.
7 Sky piedava arī dažāda veida dekoratīvā led gaisma noformēšana teātros, kino un televīzijā.

 

Floristikas noformējums

Pie ziedu kompozīciju un izsmalcinātu pušķu izveidošanas 7 Sky strādā tikai vadošie floristi. Individuāli risinājumi jebkura notikuma noformēšanā ar ziediem. Visa kompozīciju floristikas daudzveidība: dzīvie un mākslīgie ziedi, sausie ziedi un mūžzaļo augu zari, dekorējoši elementi.
 

 

Zāles tematiska dekorēšana

7 Sky piedava Jūsu pasakumā tematiska dekorēšana. Zales tematiska noformešana ka arī tematiska svinibu noformēšana koncertiem, svinībām, ballēm, izrādēm, izstādēm, pasākumiem. Oscar party vai austrumu stilā pasakums, Rustic Chic vai retro balle - visi temastiskie pasākumi un dekorešana pie 7 Sky.
 

 

Ziemassvētku un Jaungada dekorēšana

7 Sky piedava pilsētas ielu dekorēšana Ziemassvētkiem, Ziemassvētku un Jaungada noformējums.
Spilgta, krāsaina Jaungada floristika. Grezni elementi Jūsu mājas vai biroja dekorēšanai Ziemassvētkiem un Jaunajām Gadam! Uzdāviniet tuviniekiem mīlestību, uzmanību un skaistumu.
 
 
vitrinu noformejums

Vitrīnu noformēšana

7 Sky piedava vitrīnu noformēšana, veikalu noformējums un iekārtojuma risinājumi. Dizains un noformešana. Vitrīnu un telpu noformējums.

7 Sky komanda piedāvā skatlogu un telpu noformēšanu birojiem, veikaliem, kafejnīcām un viesnīcam.
 
 
skatuves dekoresana

 

Skatuves noformēšana un dekorēšana

Skatuves scenogrāfijas izveidošana, skatuves dekorēšana atbilstoši pasākuma raidījuma specifikai un prasībām – tikai labākā kvalitāte!
Skatuves noformējums, auduma dekorācijas, inventāra nodrošināšana, izvietošana.