Deju kolektīvi. Šovbalets 7 Sky. Šovbalets Todes. Šovbalets Dreams.Balets. Klasiskais balets, balets, klasiskā deja, klasiskajam baletam, kāzām un ballēm, dejotāji, dejotāji, dejotājs, kāzām, dejot, mākslinieki, mūziķi, DJ, dejotāji, parodisti, balerīna, kāzu dejas

7 Sky, 7S, 7sky wedding,7 sky entertainment, 7sky management

7 SKY event agency

Deju kolektīvi

Neparastā deju priekšnesumi. Spilgots tērpos, spalvas, kroņi, akssesuari un viss kas nepieciešams skaistiem svētkiem!  

 

Šovbalets 7 Sky

Mēs esam lepni piedāvāt jums mūsu izcilības pakalpojumu - šovballeto, kas ir ideāli piemērots kā kāzas, tā arī citiem svinīgiem notikumiem. Mūsu šovballets iemieso eleganci un greznību, valkājot zeltainas fliter kleitas ar apbrīnojamām lielām spārnēm un kronēm.
 
Mūsu šovballeta grupa var piedāvāt iekļaujošu sniegumu, sākot no 3 līdz 12 dalībniekiem vienā izrādē. Katra māksliniece valkā krāšņas zeltainas kleitas, kas pievieno notikumam dzirkstošu un glaimojošu atmosfēru.
 
Šis šovballets ir ideāls gan kā ievads lieliem pasākumiem, gan kā akcenti, kas pasvītro jūsu pasākuma ekskluzivitāti. Mūsu mākslinieču graciozums un enerģija aizraus jūsu viesus, nodrošinot neaizmirstamas brīžus un piešķirot jūsu notikumam īpašu piegaršu.
 
Dodieties "ceļojumā" kopā ar mums un piedzīvojiet augstākā līmeņa šovu, kas būs perfekts papildinājums jebkurai svinībai. Sazinieties ar mums, lai rezervētu mūsu šovballetu jūsu pasākumam, un padariet to neaizmirstamu un īpašu!

Golden Show dance 7skyevent

Deju 7skyevent

7 Sky New Modern

Iepazīstieties ar mūsu šovballeta kolektīvu "Jaunā Modernā", kur savienojas šarms un tradīcijas. Karstie dejotāji, tēmu kostīmi un spilgtas kronis radīs aizraujošu pieredzi. Rezervējiet mūsu kolektīvu, lai jūsu pasākums spīdētu ar modernitātes un tradīciju harmoniju!

deju priekšnesums 7skyevent

7 Sky Magic

Esiet sagaidīti mūsu apbrīnojamā šovballeta "Magic" pasaulē, kur burvība saplūst ar dejotāju eleganci. Šī ir aizraujoša pieredze, kur lieliskas zilas svārkos dejotāji spēlē ar ilūzijas akcentiem, radot neaizmirstamu šovu.
 
"Magic" piedāvā ne tikai elpu aizraujošus dejotāju priekšnesumus, bet arī īstu ilūziju akta, kur pasākuma vidū parādīsies burvju mākslinieks kopā ar dejotājiem, radot noslēpumainu un aizraujošu atmosfēru. Šova mūzikā un dziedāšanā tiks ieviestas dzīvās izpildītāju vokālās izcilības, kas papildinās dejotāju graciozo kustību harmoniju.
"Magic" ir pilnīgi piemērota jebkura veida lieliskiem pasakumiem. Šovs var ilgt no 6 līdz 25 minūtēm, atkarībā no dalībnieku skaita šajā dejotāju šovā (burvju mākslinieks, dziedātāji). Izceļieties ar mūsu šovballeta "Magic" un padariet jebkuru pasākumu neaizmirstamu un pārsteidzošu!

deju priekšnesums 7skyevent Fantastic

 

7 Sky Eastern 

Iepazīstieties ar mūsu apburošo šovballeta priekšnesumu, kas apvieno austrumu dejas stilu un mūsdienu skatuves mākslu. Mūsu dejotāji ietērpjas spīdīgos tērpos, radot aizraujošu šovu ar arabu tēlu akcentiem, bet pilnīgi atšķirīgu no tradicionālā vēdera dejas.
 
Šis šovballets piedāvā elegantu un spīdīgu izrādi, kurā var piedalīties no 3 līdz 21 mākslinieks vienā priekšnesumā. Kustību harmonija, spīdīgās kleitas un austrumu noskaņas radīs neaizmirstamu atmosfēru jebkuram pasākumam.
 
Padariet savu notikumu īpašu ar mūsu šovballeta priekšnesumu, kas apvieno austrumu šarmu ar moderno spīdumu. Sazinieties ar mums, lai rezervētu šo apburošo priekšnesumu un piešķirtu jūsu pasākumam īpašu dzirkstoņu!

Deju 7skyevent

...And more 

Esam priecīgi piedāvāt jums ieskatu mūsu daudzveidīgajos un aizraujošajos dejotāju priekšnesumos.

Ar īpašu lepnumu prezentējam mūsu pašu ražojuma kostīmus, kas ļauj mums radīt neierobežotu skaitu apbrīnojamu šovu.

Mēs esam gatavi pielāgot mūsu priekšnesumus jūsu pasākuma tematikai, idejām un budžetam. Pastāstiet mums par savām vēlmēm, un mēs radīsim un piedāvāsim jums unikālu šovu, kas atbilst jūsu prasībām. šeit ir bildes, kas atspoguļo mūsu radošo daudzpusību... Esam gatavi kopā ar jums radīt neaizmirstamas brīžus jebkurā pasākumā!

Балет в стиле Испания.Фламенко

 

7sky танцевальный коллектив на свадьбу корпоратив7sky танцевальный коллектив

7sky show balett7sky show balett

7sky ballet for wedding

Frozen7sky white ballet

ballet for events 7sky

 

Šovbalets "Todes"

todes riga, todes show, todes, todes 7sky, 7 sky event agency todes

7 sky show entertainment

Šovbalets "Dreams"

show balet, show act, show 7sky, танцоры, актеры

 

Balets, klasiskais balets

Skaista stāja un kustības, auguma izpratne, baleta grācija, šarms, elegance un stila izjūta, jaunības eliksīrs. Fantastisks ķermeņa formu uzlabošanas veids.

классический балет, балет на праздник, балерины на праздник, балерины

 

Bellydance

Indiešu šovs, afrikāņu šovs, solo programma, arābu šova programma un t.t

 

Next: Mākslinieki