Team Building 

 E

7 Sky, 7S, 7sky wedding,7 sky entertainment, 7sky management

event marketing & promotion

7 SKY event agency

Event Marketing & Promotion 

Sporta svētku organizēšana 

ISO 20121

Event Marketing & Promotion 

7 Sky sporta svētki — tas ir unikālas programmas ar mūsdienu tehnoloģiju pielietojumu, kuras atbilst visiem mūsu klientu izvirzītiem uzdēvumiem un mērķiem. Starp visām programmām, kurus piedāvā 7 sky, pastāv — Team Building (Timbildings), Team Spirit; komandas dibināšana; sporta spēles; komadas veidošana; pilsetas quests; korporatīvas komandas spēles. Ka arī, piedāvājam jauno darbinieku adoptācijas un ievada programmas un motivācijas spēles esošiem darbiniekiem, partneriem un distribjutoriem.

Team Building 7skyEvent

Mūsu pakalpojumos ietilpst programmas izstrādāšana (scenārija veidošana), pasākumu organizēšana un rīkošana komandas dibināšanas un mārketinga sfērā.  Ka arī, piedāvājam:

  • Intensīvus ceļojumus (Baltijas valstīs un ārzemēs);
  • Team Building (komandas veidošana);
  • Ikgādējas ceļojumus kompānijas darbiniekiem;
  • Vasaras un ziemas sporta spēles;
  • BTL  pasākumu  organizāciju, kurā ietilpst brenda prezentācija, klientu dienas; izstāžu stendā pasākumu rīkošana; brenda piedalīšana dazādos pasākumos; promo-akcijas; konferenču rīkošana;
  •  Auto BTL-pasākumus.

Mūsdienīgos konkurences apstākļos, pārdomāta lietiško pasākumu organizācija ir efektīva un veiksmīga biznesa garantija. Sava kartā Team Building veido komandas sadarbības prasmes: uzticību, atbildību. 

Team Building palīdz aktivizet iekšējos personības resursus, sasniegt jebkurus mērķus ilgtermiņā.

 

See also: Kāzas

Pasākumi